Välkommen till Alvikspotten
Nedan hittar du kort information om hur du som förälder/anhörig kan stötta Alviks lag med fysträning

Kort om WBC.
Vi är inget gym. Inte i vanlig bemärkelse. Du kan t.ex. inte köpa medlemskap eller träningskort hos oss. Vi har inga fasta öppettider och du kan inte komma hit och träna på egen hand. Men vi är nästan alltid här och du är alltid välkommen. Men som vi brukar säga: ”vi säljer är inte öppettider, medlemskap eller träningskort – vi säljer resultat”.

Alvik basket och PTS/WBC:s samarbete
Vi har tränat dam- herr och utvecklingslagen på kontrakt sedan 2019 och 2020 började intensivlagen U15 och uppåt att träna här. Inför säsongen 21-22 har Alvik basket beslutat att utöka engagemanget till att omfatta U10 lag. Klubben bekostar 10 träningstillfällen per säsong, tillfällen utöver bekostar lagen själva genom lagkassan. Vi på PTS/WBC är med och stöttar Alviks satsning bl.a. genom att ge så stora rabatter vi kan.

Men ofta räcker inte ens vår, klubbens och lagets bidrag ”hela vägen fram”. Spelarna får inte alltid så mycket träning som de vill eller behöver.

Det är där du kommer in i bilden.
Många föräldrar och anhöriga tränar redan hos oss, men om fler tränar kan vi ge tillbaka mer pengar till lagen. Genom Alvikspotten kan vi gemensamt sponsra fler träningstillfällen för spelarna. För varje träningstillfälle ger vi tillbaka pengar till lagen.

Vad du kan boka som förälder/anhörig
Personlig Träning
Gruppträning

Priser
Personlig träning 1200/session
Gruppträning 1500/10 pass

Så mycket går till laget
För varje PT-pass går 240 kronor tillbaka*
För varje 10-klipp gruppträning går 750 kronor tillbaka*

*Det går inte att kombinera med den generella ”Alvik-rabatten” på 20%.

Förutom Alvikspasset vi kör varje fredag 07.00 hittar du alla bokningsbara pass på boka direkt
Länk: https://westbarbell.bokadirekt.se

Anmäl ditt ditt intresse för träning och bidra till Alvikspotten. Klicka nedan!