En barebellclub kanske för tankarna till ett gäng magnesiadammande personer i tyngdlyftarlinnen. På så sätt är inte Westbarbell en traditionell barbellclub.

Men eftersom vi inte är ett vanligt gym heller, så är Barbellclub det som ligger närmast vår träningsfilosofi.

Vi tror att man tränar för att bli bättre, att man vill förändra något. Hur fint gymmet än är så är det resultatet du betalar för. Med din tid och dina pengar.

Resultat-inriktad träning är mer än att gå till gymmet och trötta ut sig så mycket det går. Det är inte den som tränar hårdast som får bäst resultat, det är den som tränar smartast.

Vår övertygelse är att alla vill ha bästa möjliga resultat på minsta möjliga tid. Det är vad vi levererar. Det är vad vi lovar.

Martin "Simba" Petterson

Amerikanskt fotbollsproffs, Licensierad Personlig Tränare och coach. Utbildad på Personal Training School och Foothill College. Specialist på MAQ-träning och WBBC BarbellCoach Motto: "Never stop fighting"

Alan Bergström

Var PT redan innan det fanns. Grundade en av tre av världens första PT-skolor. Har jobbat med korrektiv träning och behandling sedan 1988. Motto: "It never gets easier you get better"

Read More

    Var vi finns

    072-3585469
    Vi är nästan alltid här. Vill du bara komma förbi är det bäst 8-17 mån-fre. Tidiga morgnar och kvällar tränar vi oftast klienter eller lag.

    Vad vi har för oss