En barebellclub kanske för tankarna till ett gäng magnesiadammande personer i tyngdlyftarlinnen. På så sätt är inte Westbarbell en traditionell barbellclub. Men eftersom vi inte är ett vanligt gym heller så är Barbellclub det som ligger närmast vår träningsfilosofi.
Vad vi drivs av och tror på: 1. Tålamod - We are a results driven facility 2. Familj - We are loyal and honest with everyone who walks through our doors 3. Community - We always provide a welcoming and encouraging atmosphere 4. Service - We will always over-deliver 5. Passion - We are passionate about supporting the growth of our athletes and our community

Thomas

Oavsett vem jag tränat, oavsett om syftet varit återställande/förbättring av muskelfunktion, specificitetsträning eller resultatoptimering har jag alltid behövt återvända till samma grundläggande nödvändighet; "No pain -no gain"

Så mellan smärta och ingenting väljer jag smärta. 

Martin

 Skivstångsträning är fortfarande – alla maskiner och mer moderna/trendiga träningsformer till trots – det enskilt bästa sättet att träna upp funktionell styrka. Det jag saknar i kunskap tar jag igen i ambition.

Failure is never an option

Alan

Man vill ju gärna att det ska finnas ett mirakelkoncept, en metod eller ett sätt som ger mig precis de resultat jag vill ha. Det enda man vet riktigt säkert är att träningsresultat är summan av rationell, progressiv träning.

Det blir inte lättare. Det är du som blir bättre